appartement snel
verkopen

Bent u op zoek naar een snelle en veilige manier om uw appartement te verkopen? Uw appartement snel verkopen aan Leco Vastgoed geeft u zekerheid en rust.

appartement snel verkopen

Doe direct een aanvraag

appartement snel verkopen

leco vastgoed:
appartement Verkopen

Het snel verkopen van een appartement is niet altijd even eenvoudig. Er komt vaak veel regelwerk aan te pas. 

Maar bij verkoop aan Leco Vastgoed bent u verlost van het gedoe rondom de verkoop. Geen moeilijke onderhandelingen, geen kijkers, geen financieel voorbehoud, etc.

appartement
snel verkopen

Want met Leco Vastgoed haalt u het snelste verkoopproces voor uw appartement in huis. Uw verkoopt uw appartement discreet, eerlijk en vertrouwd aan Leco Vastgoed. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij de betrouwbare makelaar waaraan u rechtstreeks kunt verkopen. Maar dat niet alleen want wij bieden u ook de handvatten die andere (op)kopers u doorgaans niet kunnen of willen bieden.

Denkt u dan bijvoorbeeld aan uw appartement snel verkopen op afroep. Dus verhuizen wanneer het u uitkomt. Maar ook een aanbetaling is bij ons mogelijk zodat u direct geld in handen heeft om alvast de eerste verhuiskosten te betalen. 

Leco Vastgoed

Gratis het beste bod

Geen kijkers of nieuwsgierigen

Aanbetaling mogelijk

Geen makelaarskosten

Wij kopen uw woning direct

verkoop elders

Onzekerheid over de verkoop

Kijkers over de vloer

Eerst uw woning opknappen

Minimaal 1 tot 2% courtage

Voorbehoud en bedenktijd koper

reviews

“Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk. Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen, maar houdt het klant-is-koning-principe duidelijk voor ogen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…”

– Merel Burmeister

“Wij hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen, een betrouwbaar persoon.”

– Roel van Alphen

“Vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Meedenkend , behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis!”

– Thea Van Der Weij

“Ons ouderlijk huis in Geleen hebben wij verkocht aan Leco Vastgoed. Alles is naar wens verlopen en alles werd goed en snel afgehandeld. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden..”

– Marco Kamphuis

reviews

“Wat was het prettig om met jou zaken te doen. Ik maakte me zorgen dat de verkoop van mijn woning lang zou gaan duren. Maar dankzij jouw bedrijf is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.”

– Friedy de Laat

“Al meerdere keren heel goed en vakkundig geholpen, absoluut aan te bevelen.”

– Petra Duivens

“Sinds 2009 heb ik van Leon gehuurd in Eindhoven. Hij is netjes, vriendelijk en zorgt ervoor dat problemen altijd op een goede manier opgelost worden. Prima huisbaas!.”

– Laura Cornet

Nu is de tijd om uw appartement te verkopen

Het verkopen van een appartement aan huis opkoper Leco Vastgoed kan een oplossing  bieden aan mensen die snel zekerheid willen over de verkoop. Maar wanneer is het laten opkopen van een appartement een verstandige keuze?

  • Als u meteen geld nodig heeft,
  • U gaat emigreren en u met zekerheid uw appartement wenst te verkopen;
  • U geen zin heeft in het opknappen van uw appartement;
  • Als u een huurwoning aangeboden krijgt en u zekerheid wenst over de verkoop van uw eigen koop appartement;
  • Wanneer u zonder gedoe van kijkers en moeilijke onderhandelingen uw appartement snel verkopen wil;
  • Als u er helemaal alleen voor staat en u geen hulp heeft bij de verhuizing, want waar gaat u met uw overtollige huisraad naar toe? Bij Leco Vastgoed kunt u namelijk alle ongewenste spullen gewoon achterlaten. 
  • U door tijdgebrek niet in de mogelijkheid bent om een makelaar in te schakelen voor de verkoop van uw appartement;
  • Of als u zonder gedoe en zonder stress uw appartement op een snelle en effectieve manier wil verkopen.

  in 5 stappen verkocht

  huis snel verkopen

  1. Woning aanmelden

  Meld uw woning of vastgoed hier vrijblijvend aan.

  huis snel verkopen

  2. Snel reactie

  Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

  huis snel verkopen

  3. Afspraak maken

  Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

  Definitief bod

  4. Definitief bod

  Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

  Koopovereenkomst

  5. Koopovereenkomst

  Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op. 

  Woning verkocht

  Verkocht!

  We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

  De doelgroep van leco vastgoed

  Maar wie komt in aanmerking om aan Leco Vastgoed een huis te verkopen? In principe komt elke huiseigenaar in aanmerking. Voorwaarde is dat de vraagprijs van de aangeboden woning reëel is. Want uw woning moet natuurlijk ook voor ons interessant zijn. Uw wilt uw appartement snel verkopen? En ook uw eigen huis verkopen is bij ons mogelijk. Maar wat is de doelgroep van Leco Vastgoed?

   • Ouderen die verhuizen naar een bejaardentehuis en de huidige woning met zekerheid willen verkopen;
   • Huis eigenaren die een nieuwe woning hebben aangekocht en snel van hun huidige woning af willen zonder het hele lange verkoopproces met een makelaar te moeten doorlopen;
   • Mensen die op een wachtlijst staan bij een woningcorporatie en in aanmerking komen voor een toegewezen huurwoning en het eigen huis willen verkopen;
   • Verkopers die willen profiteren van de overwaarde van hun woning en de kans aangrijpen om in de huidige woningmarkt te verkopen;
   • Als een snelle verkoop geboden is om bijvoorbeeld een executieverkoop door de bank te voorkomen;
   • Of als men gewoon zonder gedoe, zonder kijkers en zonder verkoopstress en kosten de eigen woning wil verkopen.

   Het probleem waarmee eigenaren van een appartement te maken hebben

   Iedere appartementseigenaar is immers verplicht om, samen met alle andere appartementseigenaren, het gebouw waarvan het appartementsrecht deel uit maakt in een goede staat houden. Om ervoor te zorgen dat iedereen ook aan deze verplichting voldoet is wettelijk de oprichting van een Vereniging van Eigenaren (VvE) verplicht gesteld. Iedere eigenaar wordt van rechtswege lid door de koop van een appartement(srecht). Maar ook is iedere eigenaar hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die de VvE maakt. Bij slecht onderhoud van een gebouw kan dit grote financiële consequenties hebben voor een eigenaar. Als er niet voldoende geld in kas is moet er dus een aanzienlijk bedrag door iedere eigenaar worden bijbetaald aan de VvE.

   Een ongezonde vve

   Bij een actieve VvE betaald u maandelijkse bijdrage, de bijdrage VvE. Deze maandelijkse bijdrage kunnen naast uw vaste lasten behoorlijk oplopen. Het risico van verhoging is dus altijd aanwezig. Verenigingen van eigenaren (VvE ‘s) lopen echter nog meer risico: niet alleen de penningmeesters en andere bestuurders, maar ook professioneel VvE-beheerders kunnen misbruik maken van de vaak aanzienlijke spaartegoeden van VvE’s. Kortom, soms kunt u uw appartement beter kwijt dan rijk zijn. Vraag hier nu een bod aan bij Leco Vastgoed zodat u dus snel verlost bent van alle risico’s en onzekerheden.

   Direct uw appartement verkopen

   Het laten opkopen van een appartement is niet zo bekend en wordt vaak verkeerd begrepen, maar de manier waarop Leco Vastgoed werkt is eigenlijk ongelooflijk effectief. Leco Vastgoed biedt een onschatbare service voor appartement eigenaren, die om welke reden dan ook gegarandeerd en snel van hun appartement af willen. Wij zijn eerlijk en transparant over onze werkwijze en het bedrag dat we bieden voor uw appartement. U zult waarschijnlijk een hogere prijs voor uw appartement ontvangen als u bereid bent af te wachten in een vrije markt. Maar als u rekening houdt met het bedrag dat u elke maand betaalt voor uw bijdrage aan de VvE, uw hypotheek, energie en (gemeentelijke) belastingen terwijl uw appartement te koop staat, de makelaarscourtage en uw eigen tijd, dan is de prijs die u uiteindelijk van ons ontvangt niet zo verkeerd. De vastgoedmarkt kan turbulent en onvoorspelbaar zijn. Kies daarom nu voor zekerheid.