opkoper
huizen
& vastgoed

Misschien denkt u bij het woord ‘opkoper huizen’ niet meteen aan een makelaar die zelf huizen koopt. Leco Vastgoed is een opkoper van huizen en vastgoed.

opkoper huizen

Doe direct een aanvraag

opkoper huizen

leco vastgoed:
opkoper huizen

Toch is het woord ‘huizen opkoper’ bij Leco Vastgoed niet zo denigrerend als u denkt. Wij bieden u namelijk een veilige manier om snel en discreet van uw huis af te komen.

Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken staan daarbij op de 1e plaats. Door van onze dienst “huizen opkopen” gebruik te maken bespaart u veel tijd, geld en stress. 

waarom huis opkoper
leco vastgoed

Als u een huis opkoper zoekt dan biedt Leco Vastgoed u het snelste en veiligste verkoopproces voor uw woning. En dat niet alleen want wij bieden u ook de handvatten die andere opkopers u doorgaans niet kunnen of willen bieden.

Denkt u dan bijvoorbeeld aan het verkopen van uw huis op afroep. Dus u gaat pas verhuizen wanneer het u uitkomt. Maar ook een aanbetaling is bij ons mogelijk zodat u direct geld in handen heeft om alvast de eerste verhuiskosten te betalen. 

Leco Vastgoed

Gratis het beste bod

Zonder kijkers uw huis verkopen

Aanbetaling mogelijk

Geen makelaarskosten

Wij kopen uw woning direct

verkoop elders

Onzekerheid over de verkoop

Kijkers over de vloer

Eerst uw woning opknappen

Minimaal 1 tot 2% courtage

Voorbehoud en bedenktijd koper

reviews

“Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk. Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen, maar houdt het klant-is-koning-principe duidelijk voor ogen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…”

– Merel Burmeister

“Wij hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen, een betrouwbaar persoon.”

– Roel van Alphen

“Vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Meedenkend , behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis!”

– Thea Van Der Weij

“Ons ouderlijk huis in Geleen hebben wij verkocht aan Leco Vastgoed. Alles is naar wens verlopen en alles werd goed en snel afgehandeld. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden..”

– Marco Kamphuis

reviews

“Wat was het prettig om met jou zaken te doen. Ik maakte me zorgen dat de verkoop van mijn woning lang zou gaan duren. Maar dankzij jouw bedrijf is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.”

– Friedy de Laat

“Al meerdere keren heel goed en vakkundig geholpen, absoluut aan te bevelen.”

– Petra Duivens

“Sinds 2009 heb ik van Leon gehuurd in Eindhoven. Hij is netjes, vriendelijk en zorgt ervoor dat problemen altijd op een goede manier opgelost worden. Prima huisbaas!.”

– Laura Cornet

huis verkopen aan een opkoper verstandig?

Uw huis verkopen aan huis opkoper Leco Vastgoed kan een oplossing  bieden aan mensen die meteen zekerheid willen over de verkoop. Maar wanneer is het laten opkopen van een woning een verstandige keuze?

  • Als u meteen geld nodig heeft,
  • U geen zin hebt in het opknappen van uw woning;
  • Als u een huurwoning aangeboden krijgt en u zekerheid wenst over de verkoop van uw eigen koopwoning;
  • Wanneer u zonder gedoe van kijkers en moeilijke onderhandelingen uw huis snel verkopen wil;
  • U door tijdgebrek niet in de mogelijkheid bent om een makelaar in te schakelen voor de verkoop van uw huis;

in 5 stappen verkocht

huis te koop aanbieden

1. Woning aanmelden

Meld uw woning of vastgoed hier vrijblijvend aan.

Binnen 24 uur reactie

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

Afspraak makelaar

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

huizen opkoper

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

Koopovereenkomst

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op. 

opkoper huizen

Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

Geen lead generator Maar ‘n echte opkoper huizen

Laat u niet misleiden door uw gegevens in te vullen bij een of andere fake opkoper, ofwel een ‘lead generator’. Leco Vastgoed is al sinds 2008 een betrouwbare huizen opkoper en beslist geen lead generator. Maar wat je de laatste tijd dus veel tegenkomt op het internet zijn van die slimmeriken die vanuit een zolderkamertje proberen een ‘huizen opkoper’ na te bootsen om zo uw gegevens te ontfutselen. Met snelle websites, fake reviews en veelbelovende woorden proberen ze u een contactformulier in te laten vullen. Wij kunnen u alleen maar adviseren om daar niet in te trappen. Want u weet niet naar wie ze uw gegevens allemaal versturen, of beter gezegd aan wie ze u gegevens verkopen. Ook een betrouwbare opkoper van huizen is ikwilvanmijnwoningaf.nl Wilt u uw woning echt verkopen neem dan nu contact op met Leco Vastgoed.